Å så vare sjukstuga igen…


Dantegos…snörvlar och snorar, ögonen rinner och han har varit så lessen hela dagen…Hoppas han klarar sig från öroninflammation även denna sväng. Han har under sina ca 14 månader på jorden hittills inte haft en enda öroninflammation trots att förkylningarna varit många…Peppar peppar…Stora barnen hade det rätt ofta under nåt år när de var små och ont i öronen är riktigt skit det!

Han blev ju väldigt dålig av 1 års vaccinet förra veckan…Vaknade kl 2 på natten av att lakanet bredvid mig var glödande varmt…Lägger en hand på Dante och känner hur han närmast brinner av feber. Han andas häftigt och skakar i sin lilla kropp.

Han vaknade ett par ggr och var lite lessen men för matt för att skrika, dricka vatten eller saft…Ett sådant tillfälle då jag vill ge ”ostbågenäsa” till dem som klagar på att jag fortfarande ammar…för tack vare det fick han både vätska och tröst och febern sjönk faktiskt tillslut.

Några dagar fick han vara frisk och pigg…

Undrar nu om denna förkylning är en fortsättning på reaktionen på vaccinet?. Han fick även TBC-vaccin…Lika bra att ge allt tänker vi.

Men i skrivandets stund hör jag storasyster ligga hosta och hacka…Nästa patient?!

Nä man vet ju inte hur natten blir med små sjuklingar i familjen så det är väl bäst att man gör sorti och säger god natt.

                                                                                                                   Katja

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s