Buzzadorkampanj: Philips Airfryer


Redan flitigt använd hemma hos oss och är det bästa köpet till köket vi gjort under 2011.

Friterar utan eller endast med en matsked olja

Vi friterar ganska ofta i vår familj både egna klyftpotatisar och färdigköpt. Har 2 barn som älskar chicken nuggets och dessa blir så mycket godare i airfryern än i den gamla fritösen eller i ugn. De blir sprödare och krispigare på utsidan. Detta gäller även potatisklyftorna/Pommes etc . Att det tar längre tid att fritera i Airfryern är helt klar värt det.

Framförallt så blir allt man gör i airfryern mycket fräschare än i vår andra fritös och man slipper den äckliga oljan och lukten som jag upplever att den avger efter några ggr.

Känns bättre för samvetet ur hälsosynpunkt också då man inte använder mer än max en msk rapsolja. Lätt att rengöra och ett plus att delarna kan diskas i maskin också. Tyvärr så skavs färg bort från behållaren redan efter några ggr. Antar att det är när man tar ut den för att skaka om det man friterar.

Mumsiga och krispiga potatisklyftor nästintill oljefria!

Ett plus är även den medföljande kokboken som vi redan har hunnit testa några recept ur. Ett minus är dock att recepten ej finns med på svenska.

Till dess nackdelar är väl storleken, den är snygg men kräver sin plats. Den rymmer endast mat till 4 personer och så låter den lite högt. Kanske är den också lite för dyr särskilt då det finns tillbehör för bakverk också som ej medföljer.

Av 10 möjliga poäng får den 8 av oss!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s